The High-Jacks 20års jubileum – Cina Samuelson

Vi är så glada över att få presentera Cina Samuelson – Gästartist den 26 april 2024 The High-Jacks
20 års jubileum.
Cina har spelat med Per-Erik Jonsson (som denna kväll tar oss alla med på en resa genom
Per-Eriks 50år som artist)
vid flera tillfällen, Per-Erik och Cina spelade tillsammans under 80/90-talet med bandet ”Freetown Highway”. Cina Samuelson har även under åren medverkat bland annat, på Nina Jedevin och The High-Jacks skivor och lagt kör på vissa låtar.

Mellan åren 2016-2018 fick vi äran att dela scenen igen – The High-JacksGreat Balls of Fire” konsert bland annat i Västerås, Karlstad och Östersund.

Cina Samuelson är en av våra stora countrysångerskor och har under åren släppt flertalet skivor, den senaste ”Sing with your heart and soul” blev av KK Magazine/2023 utsedd till årets Skandinaviska album 2022. Vi är så glada att hon kommer till årets fest ”Shake Rattle & Roll” i Västerås 26 april 2024.

Missa inte denna kvällSäkra dina biljetter!